Ja lubię tylko warzywa, jeśli najpierw zastąpisz je kawałkiem soczystego mięsa!
Nie martw się, rozumiemy Cię i dokładnie wiemy, czego chcesz: Twoim ulubionym jedzeniem jest stek, a zamiast chleba kładziesz plasterek kiełbasy na grillowany filet.
Ale do perfekcji wciąż brakuje jednej rzeczy: pikantnego, ciemnego sosu, który wyczaruje dużo ognistej miłości do Twojego dania i nada każdemu stekowi, czy to T-Bone, czy rib eye, ostatni szlif.
Ten sos łączy w sobie najlepsze najwyższej klasy zioła i elitarne przyprawy, aby dopełnić smak pieczonej, prążkowanej lub pieczonej w piekarniku wołowiny.
Składniki:
Woda pitna, cukier trzcinowy*, podwójnie skoncentrowany koncentrat pomidorowy*, cebula*, ocet jabłkowy*, przecier jabłkowy*, ocet brandy*, mieszanka przypraw* (przyprawy*(papryka*, cebula*, pietruszka*, kolendra*, kurkuma* , imbir*, cynamon*, kozieradka*, kmin*, kardamon*, gałka muszkatołowa*, ziele angielskie*, goździki*, korzeń lubczyka*, pieprz czarny*), sól morska, marakuja w proszku, cukier trzcinowy*, puder pomidorowy*, przyprawa ekstrakt), sól morska, olej słonecznikowy*, sos sojowy* (woda pitna, soja*, sól kuchenna, mąka pszenna*), skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: guma guar*, mączka chleba świętojańskiego*; Przyprawy*(czosnek w proszku*) * Z ekologicznych