Akademia Grillowania - Azjatycki Street Food
Odkryj nowe smaki grillowania i naucz się przygotowywać niezwykle aromatyczne dania kuchni azjatyckiej podczas kursu GrillAcademy. Sekretem azjatyckiego street foodu jest szeroki wybór składników i przypraw. Dołącz do naszej społeczności miłośników grilla i bądź z nami, gdy krok po kroku będziemy przygotowywać KREWETKOWE SZASZŁYKI Z SOSEM PONZU czy tradycyjne MOMOSY Z GRZYBAMI I OSTRYM SOSEM. Nauczymy Cię zachować równowagę między smakami a aromatami, dobierać przyprawy, aby stworzyć niepowtarzalny, wyrafinowany smak.
Wspólnie przyrządzimy kultowe BUŁECZKI Z CHRUPIĄCYM BOCZKIEM I SOSEM, MYSORE MASALA DOSA oraz BUTTER CHICKEN Z CZOSNKOWYMI CHLEBKIEMI NAAN.
Smakami będziemy się delektować w miłej atmosferze i towarzystwie innych pasjonatów grillowania. Zabierz ze sobą przyjaciół lub rodzinę i spędźmy razem czas przy grillu. Wprowadzimy Cię w tajniki świata Weber i zapewnimy dobrą zabawę.
Odkryj nowe smaki grillowania i naucz się przygotowywać niezwykle aromatyczne dania kuchni azjatyckiej podczas kursu GrillAcademy. Sekretem azjatyckiego street foodu jest szeroki wybór składników i przypraw. Dołącz do naszej społeczności miłośników grilla i bądź z nami, gdy krok po kroku będziemy przygotowywać KREWETKOWE SZASZŁYKI Z SOSEM PONZU czy tradycyjne MOMOSY Z GRZYBAMI I OSTRYM SOSEM. Nauczymy Cię zachować równowagę między smakami a aromatami, dobierać przyprawy, aby stworzyć niepowtarzalny, wyrafinowany smak.
Dawid Błaszczak
Od 11 lat pracuje na kuchni w znaczących miejscach świata gastronomii warszawskiej i światowej. Swoje doświadczenie zdobywał za granicą, w różnych restauracjach oraz w najlepszej szkole na świecie Le Cordon Bleu, której dyplom i stypendium za najlepsze umiejętności zdobyłem w Sydney Australii. Obecnie pracuje jako head chef w renomowanej restauracji Chianti na warszawskim foksalu.
Adam Anikiel
Grillowanie sprawia mu ogromną radość. Na codzień można go spotka w restauracji „The Farm”, gdzie ma przyjemność pracować na otwartym ogniu z najlepszej jakości wołowiną, jagnięciną i nie tylko!
Swoje doświadczenie zdobywał od ponad 10 lat w Warszawskich restauracjach oraz Londynie.
Na swojej ścieżce zawodowej napotkał szefów kuchni, którym to zawdzięcza bardzo wiele. Dzięki nim może dzielić się teraz z Wami wiedzą i doświadczeniem.
Prywatnie jest szczęśliwym mężem oraz tatą. Uwielbiam spacerować z rodziną po łąkach i lasach, targowiskach zbierając dary natury, z których później przygotowujemy wspólnie przetwory.
Tomasz Królikowski
Od ponad 20 lat nieprzerwanie związany z gastronomią. Zdobywał doświadczenie w Europie pracując w Anglii, Włoszech, Niemczech oraz ciagle odkrywa wspaniałości naszej kuchni regionalnej.
Prowadzący kuchnie w Pytanie na Śniadanie, szereg pokazów kulinarnych, trenuje technologów w zakładach produkcyjnych pomagając kreować dania gotowe.
Grillowanie i BBQ to bardzo ważny etap jego życia zawodowego. Dzięki współpracy z marką Weber mamprzyjemność dzielić się wiedzą o dobrym grillowaniu i zaprasza do GrillAcademy na swoje warsztaty
Na raz może wziąć udział maksymalnie 16 uczestników.
Akademia Grillowania trwa 4 godziny.
Tak, bilety możesz kupić w sklepie stacjonarnym i w sklepie on-line.
Grillowanie odbywa się na zewnątrz pod zadaszeniem, natomiast potrawy przygotowujemy i spożywamy w budynku.
O tym, że nie możesz wziąć udziału w Akademii Grillowania, musisz poinformować nas co najmniej 3 dni przed rozpoczęciem kursu. Ustalimy wtedy wspólnie nowy termin.
Jeśli o nieobecności nie poinformujesz nas wcale lub zrobisz to później niż co najmniej 3 dni przed kursem, to wpłata nie podlega zwrotowi.
Tylko jedna osoba może skorzystać z vouchera. Oznacza to, że jeśli chcesz zabrać na kurs kogoś jeszcze, to ta osoba musi wykupić dodatkowy voucher.
Masz pytania? Napisz lub zadzwoń!
Z przyjemnością Ci pomożemy i odpowiemy na każde pytanie!
Pon. - Pt.: 10:00 - 18:00
Sob: 9:00 - 18:00