Akademia Grillowania - Włoskie Specjały
Buongiorno! Witaj w GrillAcademy! Przygotuj z nami prawdziwe WŁOSKIE SPECJAŁY. Specjalnie dla miłośników kuchni włoskiej przygotowaliśmy kurs, który jest podróżą po smakach i aromatach słonecznej Italii. Skoro Włochy, to również pizza, ale tym razem z grilla! Nasz Grillmaster zdradzi Ci jak przygotować idealne ciasto na pizzę, dobrać dodatki oraz przyrządzić aromatyczny sos pomidorowy. Na grillu zagoszczą również inne specjały kuchni włoskiej, a wśród nich m.in. legendarne BOMBATTA PUGLESI. Masz ochotę na PORTOBELLO? Nic prostszego! Spotkajmy się i przygotujmy razem te wyborne pieczarki oraz wiele innych dań.
GrillAcademy to kursy, przygotowane specjalnie z myślą o Tobie. Pozwolą Ci odkryć nowe smaki i udoskonalić swoje umiejętności grillowania. Tym razem zapraszamy Cię na wyjątkową podróż po słonecznej Italii i kuchni, która na długo zapada w pamięć.
Już nie możemy się Was doczekać. Zabierz rodzinę i przyjaciół i spotkajmy się przy grillu. Gwarantujemy wspaniałą atmosferę i niezapomniane doznania kulinarne. Ci vediamo!
Nasz Grillmaster zdradzi Ci jak przygotować idealne ciasto na pizzę, dobrać dodatki oraz przyrządzić aromatyczny sos pomidorowy. Na grillu zagoszczą również inne specjały kuchni włoskiej, a wśród nich m.in. legendarne BOMBATTA PUGLESI. Masz ochotę na PORTOBELLO? Nic prostszego! Spotkajmy się i przygotujmy razem te wyborne pieczarki, a także wiele innych dań.
Dawid Błaszczak
Od 11 lat pracuje na kuchni w znaczących miejscach świata gastronomii warszawskiej i światowej. Swoje doświadczenie zdobywał za granicą, w różnych restauracjach oraz w najlepszej szkole na świecie Le Cordon Bleu, której dyplom i stypendium za najlepsze umiejętności zdobyłem w Sydney Australii. Obecnie pracuje jako head chef w renomowanej restauracji Chianti na warszawskim foksalu.
Adam Anikiel
Grillowanie sprawia mu ogromną radość. Na codzień można go spotka w restauracji „The Farm”, gdzie ma przyjemność pracować na otwartym ogniu z najlepszej jakości wołowiną, jagnięciną i nie tylko!
Swoje doświadczenie zdobywał od ponad 10 lat w Warszawskich restauracjach oraz Londynie.
Na swojej ścieżce zawodowej napotkał szefów kuchni, którym to zawdzięcza bardzo wiele. Dzięki nim może dzielić się teraz z Wami wiedzą i doświadczeniem.
Prywatnie jest szczęśliwym mężem oraz tatą. Uwielbiam spacerować z rodziną po łąkach i lasach, targowiskach zbierając dary natury, z których później przygotowujemy wspólnie przetwory.
Tomasz Królikowski
Od ponad 20 lat nieprzerwanie związany z gastronomią. Zdobywał doświadczenie w Europie pracując w Anglii, Włoszech, Niemczech oraz ciagle odkrywa wspaniałości naszej kuchni regionalnej.
Prowadzący kuchnie w Pytanie na Śniadanie, szereg pokazów kulinarnych, trenuje technologów w zakładach produkcyjnych pomagając kreować dania gotowe.
Grillowanie i BBQ to bardzo ważny etap jego życia zawodowego. Dzięki współpracy z marką Weber mamprzyjemność dzielić się wiedzą o dobrym grillowaniu i zaprasza do GrillAcademy na swoje warsztaty
Na raz może wziąć udział maksymalnie 16 uczestników.
Akademia Grillowania trwa 4 godziny.
Tak, bilety możesz kupić w sklepie stacjonarnym i w sklepie on-line.
Grillowanie odbywa się na zewnątrz pod zadaszeniem, natomiast potrawy przygotowujemy i spożywamy w budynku.
O tym, że nie możesz wziąć udziału w Akademii Grillowania, musisz poinformować nas co najmniej 3 dni przed rozpoczęciem kursu. Ustalimy wtedy wspólnie nowy termin.
Jeśli o nieobecności nie poinformujesz nas wcale lub zrobisz to później niż co najmniej 3 dni przed kursem, to wpłata nie podlega zwrotowi.
Tylko jedna osoba może skorzystać z vouchera. Oznacza to, że jeśli chcesz zabrać na kurs kogoś jeszcze, to ta osoba musi wykupić dodatkowy voucher.
Masz pytania? Napisz lub zadzwoń!
Z przyjemnością Ci pomożemy i odpowiemy na każde pytanie!
Pon. - Pt.: 10:00 - 18:00
Sob: 9:00 - 18:00