Akademia Grillowania - Śródziemnomorskie Smaki
Zapraszamy na niezapomnianą podróż kulinarną po śródziemnomorskich smakach! Dołącz do nas na GrillAcademy i odkryj tajniki grillowania oraz kuchni z rejonów Morza Śródziemnego. Nasz Grillmaster Weber przygotował specjalne menu, dzięki któremu przyrządzisz na grillu prawdziwe dzieła sztuki. Na kursie odkryjesz tajemnice przygotowywania takiej przystawki jak GRILLOWANY SANDWICH Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM oraz dania głównego - MAŁŻY W SOSIE MARINARA. Na deser proponujemy wykwintny CREME BRULEE, którego delikatne wnętrze i chrupiąca skórka z pewnością zachwycą Twoje podniebienie.
GrillAcademy to prawdziwy uniwersytet z tradycjami dla miłośników grillowania. Doskonalimy razem swoje umiejętności już od 2003 roku. Każdy kurs to niezwykła, kulinarna przygoda, podczas której zgłębisz swoją wiedzę na temat grillowania. Tym razem nie może być inaczej, zapraszamy Cię w podróż po smakach kuchni śródziemnomorskiej podczas kursu GrillAcademy ŚRÓDZIEMNOMORSKIE SMAKI.
Dołącz do nas już dziś i dowiedz się jak przygotowywać wyborne dania kuchni z rejonów Morza Śródziemnego na grillu! Zabierz rodzinę i przyjaciół, zapewniamy wspaniałą zabawę i niezwykłą przygodę kulinarną. Nie może Was zabraknąć!
Nasi specjaliści Weber skomponowali specjalne menu, w skład którego wchodzą między innymi GRILLOWANY SANDWICH Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM, SEREM CAMEMBERT I ŚWIEŻYMI FIGAMI, GRILLOWANE KREWETKI I GUACAMOLE oraz MAŁŻE W SOSIE MARINARA. Na deser prawdziwa gratka, przygotujemy na grillu CREME BRULEE, który z pewnością zadowoli podniebienia każdego smakosza.
Dawid Błaszczak
Od 11 lat pracuje na kuchni w znaczących miejscach świata gastronomii warszawskiej i światowej. Swoje doświadczenie zdobywał za granicą, w różnych restauracjach oraz w najlepszej szkole na świecie Le Cordon Bleu, której dyplom i stypendium za najlepsze umiejętności zdobyłem w Sydney Australii. Obecnie pracuje jako head chef w renomowanej restauracji Chianti na warszawskim foksalu.
Adam Anikiel
Grillowanie sprawia mu ogromną radość. Na codzień można go spotka w restauracji „The Farm”, gdzie ma przyjemność pracować na otwartym ogniu z najlepszej jakości wołowiną, jagnięciną i nie tylko!
Swoje doświadczenie zdobywał od ponad 10 lat w Warszawskich restauracjach oraz Londynie.
Na swojej ścieżce zawodowej napotkał szefów kuchni, którym to zawdzięcza bardzo wiele. Dzięki nim może dzielić się teraz z Wami wiedzą i doświadczeniem.
Prywatnie jest szczęśliwym mężem oraz tatą. Uwielbiam spacerować z rodziną po łąkach i lasach, targowiskach zbierając dary natury, z których później przygotowujemy wspólnie przetwory.
Tomasz Królikowski
Od ponad 20 lat nieprzerwanie związany z gastronomią. Zdobywał doświadczenie w Europie pracując w Anglii, Włoszech, Niemczech oraz ciagle odkrywa wspaniałości naszej kuchni regionalnej.
Prowadzący kuchnie w Pytanie na Śniadanie, szereg pokazów kulinarnych, trenuje technologów w zakładach produkcyjnych pomagając kreować dania gotowe.
Grillowanie i BBQ to bardzo ważny etap jego życia zawodowego. Dzięki współpracy z marką Weber mamprzyjemność dzielić się wiedzą o dobrym grillowaniu i zaprasza do GrillAcademy na swoje warsztaty
Na raz może wziąć udział maksymalnie 16 uczestników.
Akademia Grillowania trwa 4 godziny.
Tak, bilety możesz kupić w sklepie stacjonarnym i w sklepie on-line.
Grillowanie odbywa się na zewnątrz pod zadaszeniem, natomiast potrawy przygotowujemy i spożywamy w budynku.
O tym, że nie możesz wziąć udziału w Akademii Grillowania, musisz poinformować nas co najmniej 3 dni przed rozpoczęciem kursu. Ustalimy wtedy wspólnie nowy termin.
Jeśli o nieobecności nie poinformujesz nas wcale lub zrobisz to później niż co najmniej 3 dni przed kursem, to wpłata nie podlega zwrotowi.
Tylko jedna osoba może skorzystać z vouchera. Oznacza to, że jeśli chcesz zabrać na kurs kogoś jeszcze, to ta osoba musi wykupić dodatkowy voucher.
Masz pytania? Napisz lub zadzwoń!
Z przyjemnością Ci pomożemy i odpowiemy na każde pytanie!
Pon. - Pt.: 10:00 - 18:00
Sob: 9:00 - 18:00