Stworzone po pobycie w Argentynie i mięsnych weekendach spędzonych na grillowaniu asado. Dla nas nie ma nic lepszego niż przygotowywanie dużych, solidnych kawałków wołowiny i jagnięciny na zewnątrz! Sensacyjna mieszanka wysokiej jakości czarnego pieprzu, czosnku, kolendry, jalapeño uzupełniona wieloma innymi ziołami i solą morską. Najlepiej używać podczas grillowania steków jako przyprawy zamiast soli i pieprzu lub wymieszać z dużą ilością oliwy z oliwek i wycisnąć sok z cytryny, aby uzyskać ziołowy dressing Chimichurri.
Masa netto:
200 g
Składniki:
Składniki (alergeny w WIELKICH LITERACH I POGRUBIONE) Sól, cukier, czarny pieprz, czosnek, seler Sól (SELER), proszek cytrynowy, kolendra, papryczki jalapeño i ancho, kminek, cebula, czerwona papryka, liść laurowy, bazylia, tymianek, koperek, E621, E631