Angus & Oink Hot N' Hostile
Ten Rub pojawia się w Hot & Hostile z walącym kopniakiem w gębę i klapsem w twarz. Ostrość z zielonego jalapeño i bogatego pieczonego habanero, chili uderza na różnych poziomach, niesione na skrzydłach o czystym smaku i wsparte uderzeniem limonki. Kolor z buraków, wędzonej papryki i papryki hiszpańskiej z dodatkiem z suszonej cebuli, czosnku i oregano. Ta pasta dodaje smaku z kopniakiem kung fu. Świetny do ze skrzydeł, na udach kurczaka, a nawet jako przyprawa do nacho, ma ostre, smaczne zacięcie, które sprawią, że będziesz chciał jeść pomimo bólu. Ognia!!!
Składniki: sól, cukier, papryka, czarny pieprz, sól selerowa, cebula, kumin, kurkuma, musztarda w proszku, czosnek, oregano, chilli, zioła, korzeń buraka, limonka, kwasek cytrynowy, shitake, Ditlenek krzemu. E-621, E-631
Waga: 200g
Składniki: sól, cukier, papryka, czarny pieprz, sól selerowa, cebula, kumin, kurkuma, musztarda w proszku, czosnek, oregano, chilli, zioła, korzeń buraka, limonka, kwasek cytrynowy, shitake, Ditlenek krzemu. E-621, E-631
Waga: 200g