Angus & Oink Red Dawg Apache Red Pepper Hot Sauce 150ml
Sos z czerwonej papryki Red Dawg Apache. To czerwony sos używany do duszenia szarpanej lub siekanej wieprzowiny. Świetnie komponuje się z każdą kiełbasą, mostkiem czy żeberkami.
To jak głębszy, gęstszy sos w stylu luizjana, z czerwonymi habarneros, głęboko aromatyzowany ziołami i przyprawami, ale wystarczająco prosty, aby przeciąć tłuszcz i podgrzać mięso octem. Idealne do kiełbas, ryb, wolno gotowanych mięs, pastrami i slaw. Wyprodukowano w Szkocji z habaneros!
Składniki:
Ocet destylowany, papryka czerwona (28%), przecier pomidorowy, cebula czerwona, cebula biała, sos pomidorowy (pomidor, ocet spirytusowy, cukier, sól, zioła, przyprawy) (seler), oliwa z wytłoczyn (oliwa z oliwek, olej słonecznikowy), chilli przecier (2%) (papryka chili, sól), brązowy cukier, czosnek, suszona papryka chiptole (0,5%) wędzona papryka, sól, sól selerowa, pieprz czarny
Masa netto:
150 ml
Składniki:
Czerwony przecier jalapeno 56% Zakwaszacz: kwas cytrynowy, woda, pasta chipotle 3% (papryka chili Chipotle, pasta pomidorowa, sól, suszone czerwone chili), sól, ocet, proszek chipotle 1%, stabilizator: guma ksantanowa, granulki cebuli, granulki czosnku.
Wyprodukowano: USA
148 ml