“Głębia to słowo klucz. Immersion to sos, który na nowo zdefiniował dla nas frazę „ostry sos BBQ”.
Jak daleko można posunąć się, aby uzyskać doskonałość? Bardzo daleko. Immersion współtworzy PINTA Barrel Brewing jako dostawca portera bałtyckiego z wędzonymi nutami, Polish BBQ mafia – mistrzowie Polski BBQ, których dym stanowi serce naszego sosu i my – Dziki Bill, czyli kompozytorzy całości i ręce, które mieszają sos w garze i rozlewają do butelek.”
Składniki: Pulpa pomidorowa (pomidory, sól, regulator kwasowości, kwas cytrynowy), piwo PINTA Barrel Brewing Immersion (zawiera słód jęczmienny i płatki owsiane), ocet balsamiczny (ocet winny, zagęszczony moszcz winogronowy, barwnik E150d), sok pomarańczowy, cukier, wędzone Habanero, cebula, sos Worcestershire (ocet słodowy (jęczmień), ocet melasa, cukier, sardela(ryba), ekstrakt z tamaryndu, szałotka, czosnek, przyprawy, aromaty), musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól), czosnek, sos tamari (woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy), czosnek granulowany, sól.