Warstwy świeżych cytrusów, zrównoważone ziemistym kminkiem, wędzoną papryką i głębokim uderzeniem chili, to nasza kubańska przyprawa i to jest que rico! (To jest pyszne po hiszpańsku dla tych, którzy nie mówią po hiszpańsku)
Nałożyć obficie, ale równomiernie warstwę na wilgotną powierzchnię co najmniej 1 godzinę przed gotowaniem. Możesz także wymieszać z oliwą z oliwek i odrobiną soku cytrusowego, aby utworzyć pastę przed polewaniem wybranego mięsa, drobiu, owoców morza lub warzyw!
Naszym ulubionym sposobem jest soczysta pieczeń wieprzowa, pokrojona na kubańskie kanapki - ser szwajcarski, szynka, grube plastry pieczonej wieprzowiny, pikle i duszone z pikantną musztardą. Podziękujesz nam później za tę wskazówkę.
Nałożyć równą warstwę, stosować w ilości ok. 3-5% masy mięsa.
Bezglutenowe
Przyjazny dla wegan
Zawiera seler
masa netto 225 g
Składniki (Alergeny pisane wielkimi literami i pogrubione)
Sól, cukier, sól selerowa (SELER), pieprz czarny, papryka wędzona, kminek, cebula, pomarańcza, limonka, kolendra, koper włoski, chilli, kwas cytrynowy, substancja przeciwzbrylająca – dwutlenek krzemu.