Dzięki temu Rub Twoja szarpana wieprzowina uzyska legendarny smak. Lekko ostra, sucha marynata jest odpowiednia dla amerykańskiej kuchni Low & Slow BBQ Hammer. Najlepiej skropić mięso niewielką ilością oleju lub posmarować musztardą, a następnie obficie natrzeć Pull That Piggy. Zawiń mięso w szczelny sposób, a następnie pozostaw go w lodówce na 12 do 24 godzin. Potem w końcu idzie na grill! W ciesz się znakomitym smakiem. Skład: słodka papryka, sól morska, cukier trzcinowy, cebula, czosnek, pieprz czarny, kminek, seler , oregano, jalapeno wędzone, liście laurowe. Alergeny: może zawierać ślady musztardy, seler
Wartość odżywcza w 100 g: 093 kJ (260 kcal); tłuszcz 4,4 g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,7 g; węglowodany 42,4 g; w tym cukier 37,3 g; białko 7,2 g; sól 26,1 g
Data przydatności do spożycia znajduje się na opakowaniu
Producent Ankerkraut Niemcy
Masa netto 220g