Historia smaku
Tropikalna fala ananasa i świeżych soków cytrusowych łączy się z pieprzną bazą pomidorową, aby rozjaśnić drób lub wieprzowinę. Twoje paluszki z kurczaka nigdy nie były tak dobre.
INSTRUKCJA UŻYCIA:
Marynata: Obficie posmaruj mięso Glazer Beam i marynuj przez co najmniej 30 minut w temperaturze pokojowej lub do 24 godzin w lodówce (przed grillowaniem na pośrednim ogniu pozwól mięsu osiągnąć temperaturę pokojową).
Glazura: Posmaruj mięso Glazer Beam podczas ostatnich 5-10 minut grillowania na bezpośrednim ogniu, odwracając w razie potrzeby, aby uzyskać równomierne przyrumienienie.
Podawać z dodatkowym sosem z boku.
Składniki
Ocet biały, pomidor, cukier, koncentrat pomidorowy, ananas, sok pomarańczowy, woda, rodzynki, sok z limonki, cebula biała, sól, przyprawy (czosnek, pieprz czarny mielony, cebula w proszku, kurkuma), mąka musztardowa, papka cayenne, glukoza , hydrolizowane białko roślinne (soja i kukurydza), guma ksantanowa, kwas cytrynowy, melasa, barwnik naturalny (karmel), sztuczne aromaty (worcestershire, goździk, cynamon).
Kraj pochodzenia USA.
Pojemność
473 ml