Howard Komproe: „Nie jest to typowy sos picalilly. Madame Jeanette Piccalilly jest stylowa i elegancka, jak dama. Ale uważaj, jest też dość ostra. Bez kawałków warzyw, ale przyjemna i gładka. Dodano tylko drobno posiekaną cebulę, aby uzyskać subtelny smak. Użyj jej do przyprawienia swojego ulubionego śniadania, brunchu, lunchu i kolacji”. Historia Holenderski komik i smakosz Howard Komproe połączył siły z Madame Jeanette Hot Sauce™️, aby opracować i wyprodukować tę serię sosów. Efekt? Konwencjonalne przyprawy przekształcone w trio ostrych sosów, których musisz spróbować: majonez, Piccalilly i ketchup. Wszystkie trzy wykonane z niesławnie smacznej i pachnącej papryczki Madame Jeanette. Ich poziom ostrości waha się od stosunkowo łagodnego do cholernie ostrego. Jesteś gotowy? ;-)” Howard Komproe: „Wszystko smakuje lepiej ze smacznym sosem. Każdy to wie. Zwłaszcza jeśli jest on również pysznie pikantny.
Składniki
Woda, 18,4% MUSZTARDY, 10% papryki Madame Jeanette, cukier, 4,8% cebuli, modyfikowana skrobia kukurydziana, ocet, sól, kwas spożywczy (kwas mlekowy, kwas cytrynowy, kwas winowy, kwas jabłkowy), zagęszczacz (guma ksantanowa), środek konserwujący (sorbinian potasu, benzoesan sodu), barwnik (ekstrakt z marchwi i krokosza barwierskiego), olej słonecznikowy.
Wartości odżywcze na 100 gramów:
Wartość energetyczna: 122 kcal / 512 kj
Tłuszcz: 0,32 g, w tym nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 27,1 g, w tym cukry: 26,6 g
Białko: 1,8 g
Sól: 1,48 g
Pojemność: 250ml