Dla prawdziwych mistrzów grilla najważniejsze jest wydobycie jak największego smaku z każdego kęsa. Wykonany z pikantnej srirachy, smacznej melasy, brązowego cukru, miodu i innych przypraw, ten pyszny, charakterystyczny sos barbecue dodaje zarówno słodyczy, jak i ostrości. Spróbuj go do żeberek, kurczaka lub szaszłyków. Świetnie nadaje się również do maczania!
Składniki
Pasta pomidorowa, ocet jabłkowy, melasa, woda, brązowy cukier, miód, czysty cukier trzcinowy, cebula, musztarda Dijon (ocet, woda, nasiona gorczycy, sól, białe wino, kwas cytrynowy, kwas winowy, przyprawy), czosnek, sos Sriracha (czerwone papryczki chili, czerwone papryczki jalapeño, ocet destylowany, cukier, czosnek, sól, guma ksantanowa, ekstrakt z papryki), sos sojowy (woda, pszenica, soja, sól), olej rzepakowy, sól, przyprawy, błonnik cytrusowy, suszona cebula, suszony czosnek, płynny dym (woda, naturalny aromat dymu hikorowego)