Palce lizać skrzydełka zaczynają się od tego nieodparcie słodkiego i lepkiego sosu do skrzydełek. Brązowy cukier łączy się z sosem sojowym, octem jabłkowym, czosnkiem i imbirem, tworząc karmelizowaną, pełną umami glazurę po grillowaniu. Użyj go do pokrycia udek z kurczaka i skrzydełek, polej nim grillowaną pierś z kurczaka lub dodaj smaku smażonym różyczkom kalafiora!
Składniki
Sos sojowy (woda, pszenica, soja, sól), brązowy cukier, ocet jabłkowy, czosnek, melasa, czysty cukier trzcinowy, pasta pomidorowa, purée z imbiru (imbir, kwas cytrynowy), musztarda Dijon (ocet, woda, nasiona gorczycy, sól, białe wino, kwas cytrynowy, kurkuma, kwas winowy, przyprawy), proszek musztardowy, olej rzepakowy, naturalne ekstrakty czosnkowe
Objętość:
330ml
Wyprodukowano w Stanach Zjednoczonych