Dzięki temu Pincho-rubowi wyczarujesz najlepszy szaszłyk mięsny.
Mieszanka słodkiej papryki i chili sprawia, że ta mieszanka jest ognistym i słodkim dodatkiem.
Czy to wołowina, jagnięcina, kurczak czy wieprzowina, Pincho Rub nadaje się do każdego mięsa i „wyrywa z butów”.
Najlepszym daniem dla ciebie i twojej rodziny są mauretańskie szaszłyki mięsne.
Trochę Pincho posyp mięso, połóż na grill i masz hiszpański smak w swoim ogrodzie,
danie, które zyskuje niepowtarzalny smak dzięki naszemu Pincho Rub. Skład: Sól morska, słodka papryka, natka pietruszki, szczypiorek,
cebula, czosnek, curry w proszku (kurkuma, nasiona kozieradki, nasiona kolendry,
kminek, imbir, chilli, ziele angielskie, gałka muszkatołowa, kardamon, goździki),
czarny pieprz, chili czerwone, kminek, oregano, nasiona kolendry, Może zawierać śladowe ilości gorczycy i selera.
WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100G
Energia: 1094 kJ / 265 kcal
Tłuszcz: 6,3 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,0 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukier: 23 g
Białko: 13 g
Sól: 19,8 g
Masa 120g