ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM
Element: Rostbef i polędwica
Cięcie: Porterhouse
Linia: Premium
Rodzaj: Mięso sezonowane
Długość sezonowania: ponad 30 dni
Możliwość mrożenia: TAK
Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa
Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniu
Pamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić.
Rostbef:
Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i miękkie.
Steki bez kości: NEW YORK STEAK,
Steki z kością: KANSAS STEAK
Steki z kością i polędwicą T-BONE i PORTERHOUSE
Linia Premium:
Wyselekcjonowane jest spośród tłustych krów i jałówek, które w procesie hodowli wytworzyły infiltrację tłuszczem wewnętrznym. Steki premium cechuje delikatna struktura mięsa, kruchość, marmurkowatość, bardzo głęboki, słodki, wręcz „orzechowy smak”, wzmocniony dzięki sezonowaniu na sucho.