Ketchup Madame Jeanette. Oparty na sekretnym przepisie Big Mamy. Tradycyjnie wytwarzany z pomidorów, pieczonej papryki i lubczyku, znanego również jako „roślina Maggi”, całkowicie naturalna wersja przyprawy Maggi; prawdziwy podstawowy składnik kuchni surinamskiej. Dodaj ostrość i aromat papryczki Madame J. i podziwiaj ten niesamowicie pyszny wzmacniacz smaku. Użyj go, aby dodać smaku swoim ulubionym daniom śniadaniowym, brunchowym, obiadowym i kolacyjnym. Historia Holenderski komik i smakosz Howard Komproe połączył siły z Madame Jeanette Hot Sauce™️, aby opracować i wyprodukować tę serię sosów. Efekt? Konwencjonalne przyprawy przekształcone w trio ostrych sosów, których musisz spróbować: majonez, piccalilly i ketchup. Wszystkie trzy wykonane z niesławnie smacznej i pachnącej papryczki Madame Jeanette. Różnią się poziomem ostrości od stosunkowo łagodnego do piekielnie ostrego. Jesteś gotowy?
Składniki
43,7% pomidorów, cukier, 14% papryki Madame Jeanette, woda, ocet, sól, czosnek, 0,13% lubczyku, środek konserwujący (sorbinian potasu).
Wartości odżywcze Na 100 gramów:
Wartość energetyczna: 74 kcal / 310 kJ
Tłuszcz: 1,13 g, w tym nasycone: 0,06 g
Węglowodany: 13,8 g, w tym cukry: 9,9 g
Białko: 1,25 g
Sól: 1,17 g.
Pojemność: 250ml