Nadaj swoim ulubionym potrawom z grilla tropikalny akcent dzięki temu słodko-pikantnemu sosowi. Zainspirowana marynatą używaną do hawajskiego kurczaka huli huli, nasza wersja zawiera nuty ananasa akcentowane brązowym cukrem, sosem sojowym, koncentratem pomidorowym i imbirem. Obowiązkowa pozycja na następnym luau, nadaje wyspiarski smak każdemu przygotowywaniu wieprzowiny lub drobiu.
330ml
Produkt bezglutenowy
Bez GMO
Wyprodukowano w USA
składniki:
Woda, ananas (rozgnieciony ananas, sok ananasowy, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), cukier brązowy, koncentrat pomidorowy, sos sojowy (woda, pszenica, ziarna soi, sól), koncentrat soku ananasowego, ocet jabłkowy, czosnek, purée imbirowe (imbir, cytryna) kwas), melasa, ekstrakt z tamaryndowca, olej rzepakowy, przyprawy, musztarda w proszku, sól, suszony czosnek, suszona cebula