Grilluj jak najlepsi z tym sosem, który zachwyci każdego mistrza grilla! Głęboko złożony smak wędzonego drewna hikorowego łączy się z brązowym cukrem, musztardą Dijon, octem jabłkowym i przyprawami, tworząc idealnego towarzysza dla ulubionych mięs. Spróbuj polać nim grillowanego kurczaka, powoli grillowaną wieprzowiną lub użyj jako glazury do żeberek.
Składniki
Brązowy cukier, musztarda Dijon (ocet, woda, nasiona gorczycy, sól, białe wino, kwas cytrynowy, kurkuma, kwas winowy, przyprawy), musztarda Dijon mielona kamieniem (woda, nasiona gorczycy, ocet, sól, kwas cytrynowy, kurkuma), czysty cukier trzcinowy, woda, ekstrakt słodowy (słodowany jęczmień, woda), melasa, koncentrat soku pomarańczowego, ocet jabłkowy, przyprawy, sól, olej rzepakowy, płynny dym (woda, naturalny aromat dymu hikorowego), cebula w proszku, suszona cebula
Objętość:
330ml
Wyprodukowano w Stanach Zjednoczonych