Charles Alderton przeszedł do historii w 1885 roku, kiedy stworzył pierwszą partię Dr. Peppera w Waco w Teksasie. Historia była kontynuowana, gdy C.B. Stubblefield otworzył swoją legendarną restaurację Stubb's w 1968 r., Także w Teksasie. Obaj mężczyźni zamienili swoją pasję eksperymentowania przy przepisach na dwie kultowe marki o doskonałej mieszance pysznych smaków. Dzisiaj tworzyliśmy własny kawałek historii Teksasu, wprowadzając te starannie dopracowane smaki na grilla w słodkim i pieprznym sosie. Stubbs Dr. Pepper Bar-B-Q Sauce jest jedyny w swoim rodzaju.
- Bez sztucznych składników
- Bez wysoko fruktozowego syropu kukurydzianego
- Wykonane z wysokiej jakości składników, takich jak prawdziwe pomidory
- Certyfikowany Bezglutenowy
- Dodaj legendarny aromat do steków, kurczaka, wieprzowiny lub warzyw
Woda, brązowy cukier, cukier trzcinowy, pasta pomidorowa, ocet jabłkowy, melasa, ocet destylowany, skrobia kukurydziana, sól, przyprawy, zawiera 0,5% lub mniej: naturalnych aromatów, granulowanego czosnku, granulowanej cebuli, naturalnego aromatu dymu hikorowego, sosu Rochester (Ocet destylowany, woda, sól, czosnek w proszku, seler w proszku, przyprawy, tamaryndowiec, naturalny aromat), czarny pieprz.